Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının üstüne çiş yapmak

Rüyada halının üstüne çiş yapmak

Rüyada halının üstüne çiş yapmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, onlara galip geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına inanılır.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak barış için adım atacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada halıya çişini yapmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıya çiş yapmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada halının üzerine çiş yapmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments