Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çokça çiş yapmak

Rüyada çokça çiş yapmak

Rüyada çokça çiş yapmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Rüyada çokça çiş yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Rüyada çokça çiş yapmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çokça idrar yapmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına alamet eder.

Rüyada çokça yılan görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada çokça altın bulmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, güzel davetler alacağına delalettir.

Rüyada çokça karınca görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret eder.

Rüyada çokça ağlamak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çokça yemek yemek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çokça kıyafet görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, maddi zararın büyük olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments