Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiş görmek

Rüyada yeşil çiş görmek

Rüyada yeşil çiş görmek barış için adım atacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hak yolundan ayrılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çiş gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Rüyada yeşil çiş görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiş yapmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin çiş yaptığını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Rüyada sokakta çiş yapmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çiş yapan birini görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada etrafa çiş yapmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments