Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolona çiş yapmak

Rüyada pantolona çiş yapmak

Rüyada pantolona çiş yapmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hayatını ailesine adayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada pantolona çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada pantolona çiş yapmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada çiş kaka yapmak lüksüne de lüks katacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına yorulur.

Rüyada etrafa çiş yapmak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına alamet eder.

Rüyada altına büyük çişini yapmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kaka çiş yapmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı çiş yapmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada çiş ve kaka yapmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çokça çiş yapmak acı veren kazalara, maddi zarar edeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments