Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye çiş yapmak

Rüyada bahçeye çiş yapmak

Rüyada bahçeye çiş yapmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, küfürlü söze, aksi takdirde çaresiz kalacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada bahçeye çiş yapmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret eder.

Rüyada çişini tuvalete yapmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada helada çiş yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet eder.

Rüyada klozete çiş yapmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, böylece kendine güveneceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çiş yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline çiş yapmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, geçim derdi yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments