Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla çiş yapmak

Rüyada çok fazla çiş yapmak

Rüyada çok fazla çiş yapmak elinin darlığa düşeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, kazançta zarar edeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Rüyada çok fazla çiş yapmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada çok fazla büyük abdest yapmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet eder.

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla doğum yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, hasret çekileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla kaka yapmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla idrar yapmak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada tencereye çiş yapmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada yüzüne çiş yapmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments