Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimen yolmak

Rüyada yeşil çimen yolmak

Rüyada yeşil çimen yolmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, galibiyet kazanacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çimen yolmak gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada yeşil çimen yolmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ekmeğine leke süreceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada çimenli yolda yürümek makamının ve ününün artacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimen toplamak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kişinin başarılarının artacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çimene basmak başarılarının çoğalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimende yürümek insanların yolunu aydınlatacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek makbul olan mallar edineceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene oturmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments