Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimende yürümek

Rüyada yeşil çimende yürümek

Rüyada yeşil çimende yürümek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada yeşil çimende yürümek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Rüyada yeşil çimende yürümek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yolunun açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimen üzerinde yürümek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak çimende yürümek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimende yürüdüğünü görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada islam çimende yürümek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine işarettir.

Rüyada çimen üstünde yürümek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments