Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimen toplamak

Rüyada yeşil çimen toplamak

Rüyada yeşil çimen toplamak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, maddi kayba uğrayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, maddi gücünün eksileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çimen toplamak gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada yeşil çimen toplamak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek çaresizleşeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Rüyada yeşil çimen görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada çimen yeşillik görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, adını kirleteceğine inanılır.

Rüyada yeşillik çimen görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimen yemek uzak bir yola gidileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen koparmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimende yatmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments