Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenli yolda yürümek

Rüyada çimenli yolda yürümek

Rüyada çimenli yolda yürümek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimenli yolda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Rüyada çimenli yolda yürümek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen yolmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada islam çimende yürümek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada çimen üstünde yürümek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada çimende yürüdüğünü görmek zarara gireceğine, çok rahat edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çimende yürümek çok büyük bir rahata ereceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çimende yürümek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işarettir.

Rüyada çimen üzerinde yürümek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments