Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, işlerini boşvereceğine, kendisini ona adayacağına, huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada yeşil çimende yürümek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek birçok dertle muhatap olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimenli yolda yürümek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimen üzerinde yürümek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına işarettir.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek onlara hocalık edeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada islam çimende yürümek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerine yeni işler katacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimende yürüdüğünü görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çimen üstünde yürümek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, büyük bir mala sahip olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments