Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çayır çimen görmek

Rüyada yeşil çayır çimen görmek

Rüyada yeşil çayır çimen görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zorlukların bir anda biteceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yollarını ayıracağına delalettir.

Rüyada yeşil çayır çimen gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada çayır çimen görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çayır biçmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çayırlık görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çayır görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik çayır görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil çayırda yürümek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yeşil çayırda koşmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments