Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimene oturmak

Rüyada yeşil çimene oturmak

Rüyada yeşil çimene oturmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, edilen duaların tutacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çimene oturmak gördüyseniz:

  • Sadece daha yaratıcı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil çimene oturmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, ortaklıkların bozulacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimen üzerinde oturmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çimenlikte oturmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çimene oturmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen toplamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimende yatmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments