Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiçek görmek

Rüyada yeşil çiçek görmek

Rüyada yeşil çiçek görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, zor durumların biteceğine, hayırlı haberler alacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil çiçek görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek geçim kaygısı duymayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk çiçek görmek yükünün hafifleyeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada yeşil çiçek sulamak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments