Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek

Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek

Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, para ve zaman ayıracağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzurunun kaçacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli beyaz elbise giymek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı çiçekli elbise giymek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Rüyada kırmızı çiçekli elbise giymek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada çiçekli elbise giydiğini görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada nar çiçeği elbise giydiğini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kötü haberlerin alınacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek iyi geçineceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments