Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk çiçek görmek

Rüyada yeşil renk çiçek görmek

Rüyada yeşil renk çiçek görmek işte başarılı adımlar atılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, birikmiş parasının olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk çiçek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Rüyada yeşil renk çiçek görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkte çiçek görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli çiçek toplamak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalettir.

Rüyada sarı renkli çiçekler görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada renk renk çiçek toplamak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada mor renkli çiçek görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu renk çiçek görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments