Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ceket aldığını görmek

Rüyada yeşil ceket aldığını görmek

Rüyada yeşil ceket aldığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, masa başı bir işe girileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ceket aldığını gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada yeşil ceket aldığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ceket aldığını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk ceket giymek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ceket görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ceket görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments