Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ceket aldığını görmek

Rüyada beyaz ceket aldığını görmek

Rüyada beyaz ceket aldığını görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kendisiyle övüneceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ceket aldığını gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Rüyada beyaz ceket aldığını görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ceket aldığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ceket giyen erkek görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ceket giymek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz ceket görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, saygın biri olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz etek ceket görmek herkesin rahat edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments