Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, onları gücendireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada yeşil renk ceket giymek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, çok kötü günler yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Rüyada birinin ceketini giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü ceket giymek içine büyük bir huzurun dolacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir ceket giymek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada güzel ceket giymek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ters ceket giymek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments