Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kadife ceket görmek

Rüyada yeşil kadife ceket görmek

Rüyada yeşil kadife ceket görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, ömrünün de uzun olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulur.

Rüyada yeşil kadife ceket gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, geleceğine bakacağına alamet eder.

Rüyada kadife ceket görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kadife ceket görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada siyah kadife ceket görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına, doğru yolu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kadife giymek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments