Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli ceket görmek

Rüyada yeşil renkli ceket görmek

Rüyada yeşil renkli ceket görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, daha güçlü hale geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli ceket gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Rüyada yeşil renkli ceket görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek kazancın yetmez olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk ceket giymek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı renk ceket görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada renkli ceket görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renk ceket görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk ceket görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ekmek bulamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments