Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ceket görmek

Rüyada yeşil ceket görmek

Rüyada yeşil ceket görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok hayırlı şeylere, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ceket gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek rahatsızlıkların şifa bulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk ceket giymek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ceket görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ceket aldığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ceket görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulur.

Rüyada ceket hırka görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments