Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bot giymek

Rüyada siyah bot giymek

Rüyada siyah bot giymek yarardan çok zarar getireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah bot giymek gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada siyah bot giymek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada siyah uzun bot görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada siyah bot satın almak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bot görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa bot giymek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada kahverengi bot giymek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, refah düzeyinin düşeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil bot giymek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments