Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına bot giymek

Rüyada ayağına bot giymek

Rüyada ayağına bot giymek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yoğun duygular yaşayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada ayağına bot giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada ayağına bot giymek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, işinde başarılı olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağa bot giymek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek güçten düşeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi bot giymek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bot giymek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada asker botu giymek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bot giymek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada çizme bot giymek bereketinin artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments