Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bot giydiğini görmek

Rüyada birinin bot giydiğini görmek

Rüyada birinin bot giydiğini görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, ona kavuşacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bot giydiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada ayağına bot giymek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine inanılır.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yoksulluğa, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının botunu giymek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, borçlarının çoğalacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa bot giymek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments