Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tütün dizmek

Rüyada yeşil tütün dizmek

Rüyada yeşil tütün dizmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil tütün dizmek gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Rüyada yeşil tütün dizmek elinin bolluğa kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada tütün dizdiğini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işarettir.

Rüyada tütün dizmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk dizmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, imkânsızı başaracağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tütün görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments