Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç tarlasında yürümek

Rüyada pirinç tarlasında yürümek

Rüyada pirinç tarlasında yürümek sağlığından ve ağız tadından olacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalettir.

Rüyada pirinç tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada pirinç tarlasında yürümek kişinin fakirleşeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada tarlaya pirinç ekmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, günaha gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç tarlası görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek çevreye karşı itibarın artacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, hayatını yoluna koymaya işaret eder.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, borçların gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tarlada yürümek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yol göstereceğine, yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments