Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başak tarlasında yürümek

Rüyada başak tarlasında yürümek

Rüyada başak tarlasında yürümek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına alamet eder.

Rüyada başak tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada başak tarlasında yürümek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı başak tarlası görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, mal edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada başak görmek büyük bir gelir toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başak tarlasında görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, büyük borçların altında ezileceğine delalet eder.

Rüyada sarı başak görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kuru başak görmek hayır ve bereketin artmasına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments