Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayın tarlasında yürümek

Rüyada mayın tarlasında yürümek

Rüyada mayın tarlasında yürümek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada mayın tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mayın tarlasında yürümek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada mayınlı tarla görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine inanılır.

Rüyada mayın tarlası görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada mayın temizlemek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mayın toplamak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada mayına basmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada mayın görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada tarlada yürüdüğünü görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, güç ve kudret kazanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments