Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bezelye ekmek

Rüyada bezelye ekmek

Rüyada bezelye ekmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye ekmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bezelye ekmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada yeşil bezelye toplamak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye yemek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye kusmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada bezelye yemek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı bezelye görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, parasal durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş bezelye görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazardan bezelye almak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments