Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bezelye almak

Rüyada bezelye almak

Rüyada bezelye almak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, insanların afiyet bulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bezelye almak gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada pişmiş bezelye görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına yorulur.

Rüyada yeşil bezelye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Rüyada yeşil bezelye toplamak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, variyet sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bezelye yemek görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş bezelye yemeği görmek hayal kırıklığına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye yediğini görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada bezelye satın almak harama göz dikmeyeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bezelye kusmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments