Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bezelye yemek

Rüyada yeşil bezelye yemek

Rüyada yeşil bezelye yemek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye yemek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada yeşil bezelye yemek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye toplamak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada bezelye yemeği yemek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye yemek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bezelye yemek görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalettir.

Rüyada pişmiş bezelye yemeği görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments