Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bezelye kusmak

Rüyada bezelye kusmak

Rüyada bezelye kusmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bezelye kusmak gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada bezelye kusmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Rüyada dalında bezelye görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bezelye ekmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bezelye satın almak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, terslik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ bezelye yemek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kavanozda bezelye görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bezelye tohumu görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, rütbe edineceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments