Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bezelye görmek

Rüyada yeşil bezelye görmek

Rüyada yeşil bezelye görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, kalp kırmayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bezelye gördüyseniz:

  • En doğru pozisyonu bulmanız gerekiyor veya sizin verebileceğiniz hizmetleri, servisi ya da sunabileceklerinizi tamamlayacak iş birliği veya ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada yeşil bezelye yemek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulur.

Rüyada yeşil bezelye toplamak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dertlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye görmek evlatlarından memnun olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bezelye yemeği yemek kişinin her işi severek yapacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada çiğ bezelye yemek çevrenizden takdir görmeye, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye ayıklamak maddi çıkmazların biteceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze bezelye görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments