Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil beyaz yılan görmek

Rüyada yeşil beyaz yılan görmek

Rüyada yeşil beyaz yılan görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, önemli bir lider haline geleceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, şifaya kavuşacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil beyaz yılan gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Rüyada yeşil beyaz yılan görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ve beyaz yılan görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil yılan görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil yılandan kaçmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan sevmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yeşil küçük yılan görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mali gücünü yitireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil siyah yılan görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve yılan görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments