Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil küçük yılan görmek

Rüyada yeşil küçük yılan görmek

Rüyada yeşil küçük yılan görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aile hayatlarını bozulacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil küçük yılan gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada yeşil küçük yılan görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Rüyada küçük yılan öldürdüğünü görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada küçük beyaz yılan görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada çok küçük yılan görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada renkli küçük yılan görmek ters giden durumların düzeleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük zehirli yılan görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük küçük yılan görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments