Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılandan kaçmak

Rüyada yeşil yılandan kaçmak

Rüyada yeşil yılandan kaçmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil yılandan kaçmak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, makamının yükseleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada siyah yılandan kaçmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak çaresiz durumlara düşeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlardan kaçmak işlerin toparlanacağına, öz güven kazanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada yılandan kaçmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yılandan kaçmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yılandan kaçmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerinin aksayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments