Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve yılan görmek

Rüyada yeşillik ve yılan görmek

Rüyada yeşillik ve yılan görmek maddi kayıpların olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet eder.

Rüyada yeşillik ve yılan gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada yeşil ufak yılan görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan tutmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil yılan görmek rahatın ve konforun geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan balığı görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, düşmanların barışacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ağaçta yeşil yılan görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü yılan görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil yılan görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments