Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan sevmek

Rüyada yeşil yılan sevmek

Rüyada yeşil yılan sevmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan sevmek gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yeşil yılan sevmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek insanları sakinleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil siyah yılan görmek istediği gibi yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada yeşil yılan görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil parlak yılan görmek maddi kriz yaşanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte yılan görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada kısa yeşil yılan görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments