Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve beyaz yılan görmek

Rüyada yeşil ve beyaz yılan görmek

Rüyada yeşil ve beyaz yılan görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yeşil ve beyaz yılan gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada beyaz ve yeşil yılan görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ve beyaz yılan görmek fesat kimselerin çıkacağına, sermayesinin çoğalacağına, sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil beyaz yılan görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil yılanı evde görmek işlerinin rast gideceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede yeşil yılan görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve yılan görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte yılan görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments