Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil siyah yılan görmek

Rüyada yeşil siyah yılan görmek

Rüyada yeşil siyah yılan görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil siyah yılan gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Rüyada yeşil siyah yılan görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işarettir.

Rüyada siyah yeşil yılan görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına inanılır.

Rüyada yeşil ve siyah yılan görmek kötü sözler duyulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok para kazanacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada siyah renkte yılan görmek iç sıkıntısına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, işinde verimsiz olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarılı siyahlı yılan görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah yılan görmek her daim temkinli olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments