Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve yeşil yılan görmek

Rüyada beyaz ve yeşil yılan görmek

Rüyada beyaz ve yeşil yılan görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz ve yeşil yılan gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Rüyada yeşil beyaz yılan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil yılan görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ve beyaz yılan görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, şansın önünün kesileceğine işarettir.

Rüyada siyah yeşil yılan görmek başarı ve zenginlik getireceğine, koyu muhabbette kalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil yılan beslemek pek çok olumlu gelişmelere, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan soktuğunu görmek büyük atılımlarda bulunacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments