Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek adının yayılacağına, hayatının zorlaşacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Rüyada bebek battaniyesi almak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ekmek bulamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulur.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Rüyada battaniyede bebek görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments