Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni battaniye görmek

Rüyada yeni battaniye görmek

Rüyada yeni battaniye görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni battaniye gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yeni battaniye görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, büyük çaba sarfedeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına inanılır.

Rüyada yeni battaniye almak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada battaniyede bebek görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işarettir.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek rahat ve huzurlu olunacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalettir.

Rüyada yanan battaniye görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Rüyada battaniye görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işarettir.

Rüyada kahverengi battaniye görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments