Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık battaniye görmek

Rüyada yastık battaniye görmek

Rüyada yastık battaniye görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Rüyada yastık battaniye gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada yastık battaniye görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına işarettir.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada yırtık battaniye görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, zor günlerden geçeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada battaniye çalmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, bol nimete kavuşulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni battaniye almak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bebek battaniyesi almak mevkilerinin yüksek olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün battaniye görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, karlı çıkacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada siyah battaniye görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments