Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalettir.

Rüyada yeşil battaniye görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bebek battaniyesi örmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments