Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başörtüsü örtmek

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, patron koltuğunda oturacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Rüyada yeşil başörtüsü görmek yarasını saracağına, çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtüsü almak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil örtü örtmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments