Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başörtüsü görmek

Rüyada yeşil başörtüsü görmek

Rüyada yeşil başörtüsü görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bolluk içinde yaşayacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtüsü gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Rüyada yeşil başörtüsü görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunlarının azalacağına delalettir.

Rüyada yeşil başörtüsü almak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek yollarının açılacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek bilakis malının çoğalacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü açılmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsüz görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüsü takmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments