Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başörtüsü almak

Rüyada yeşil başörtüsü almak

Rüyada yeşil başörtüsü almak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, fenalıkta bulunmaya, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada yeşil başörtüsü almak gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeşil başörtüsü almak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak servet sahibi olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtüsü görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada sarı başörtüsü takmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada başörtüsü istemek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments