Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil örtü örtmek

Rüyada yeşil örtü örtmek

Rüyada yeşil örtü örtmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işini layığı ile yerine getireceğine inanılır.

Rüyada yeşil örtü örtmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, desteksiz kalacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü örtmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada örtü örtmek örtünmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı örtü örtmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, rütbe alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye örtü örtmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada başına örtü örtmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz örtüsü örtmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, başarı için fırsatların artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada sarı örtü örtmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments